Bodentravets chef: ”Han är en spik på onsdag”

Efter helgens Elitloppsfest är det dags för onsdagstrav i Boden.
Och Bodentravets chef David Zimmer är laddad.
Vi ser det som en perfekt förfest till Norrbottens Stora Pris 17:e juni, säger han till Kanal75.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Förväntningarna på årets Elitloppshelg var skyhöga och man måste nästan säga att dessa förväntningar överträffades. Vi fick superduellen mellan Nuncio och Bold Eagle i finalen, men då chockade Björn Goop och Timoko hela trävvärlden då de tog hem segern.

Men nu kan vi lägga Elitloppet 2017 bakom oss och på onsdag är det dags för nya spännande lopp – den här gången i Boden,
– Vi ser det som en perfekt förfest till Norrbottens Stora Pris 17:e juni, säger Bodentravets chef David Zimmer till Kanal75.

Självklart kommer Bodentränaren Petri Salmela till start med Makethemark och Zimmer håller den fyraårige hingsten som en spik på onsdag.
– Ja, det tycker jag – och det trots att Salmela nog fick det enda spår han inte ville ha med hästen. Innerspåret. Läget kan bli en fälla, men det tror jag inte på egentligen. Ekipaget är nog så skickligt att man kan lösa eventuella problem som kan uppstå kort efter start. Det är klart att Makethemark vinner ett sådant här lopp om det inte händer något konstigt, säger han.

Bodentravets chef bjuder även på ytterligare några tips inför onsdagen.
– Ingemar Hultqvist har ett formstall och jag tycker det ser ut som om Magnifik Brodde är en bra spik. En annan av Hultqvists hästar som är bra igång är Selmer I.H., Zimmer till Kanal75.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!