Cyber Lanes nya uppvisning – visar än en gång att han är kullens kung

Cyber Lane visade än en gång att han är kullens kung.
Han besegrade både Diamanten och Rajesh Face i Breeders Crown – och tog hem 1,6 miljoner kronor.
– Han är bättre än någonsin, säger kusken och tränaren Johan Untersteiner enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Cyber Lane vet knappt hur det är att förlora. Under hela karriären har hästen endast förlorat tre lopp. Han vann Svenskt Travderby tidigare i år och när det var dags för Breeders Crown visade Johan Untersteiners häst att han är kullens kung.

Rajesh Face galopperade från start och därefter var det aldrig någon spänning. Cyber Lane var för stark och varken Makethemark eller Diamanten kunde hota Untersteiners häst från att ta ännu en storloppseger.
– När Rajesh Face galopperade bort sig så blev det lättare och sedan fick vi bestämma. Han kändes ruskigt fin och är både fräschare och rejälare än i Derbyt. Han är bättre än någonsin och bara joggade ifrån dem. Han har en eventuellt start till inplanerad, sedan blir det vintervila, säger hästens tränare och kusk, Johan Untersteiner enligt Trav365.

Cyber Lane var premiechansad och därmed var förstaplatsen värd hela 1,6 miljoner kronor. Därmed har fyraåringen sprungit in drygt 6,7 miljoner kronor under karriären.

Johan Untersteiner tog totalt tre segrar under Breeders Crown, varav två var egentränade hästar.
– Jag hade önskat och hoppats att vi skulle ta en seger i dag, och det här blev lite bättre än vad man kunnat drömma om. Jag har aldrig haft en bättre dag på jobbet, säger Untersteiner enligt Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Se när Cyber Lane vinner Breeders Crown: