Dunderskräll när Adrian slog pappa: ”Trodde jag inte”

Far och son gjorde upp på upploppet.
Då spurtade Adrian ner pappa Lutfi Kolgjini – och fixade en jätteskräll på Halmstadstravet.
– Det var riktigt härligt att klippa honom, säger Adrian enligt Trav 365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Familjeuppgörelser blir alltid extra intressanta – oavsett vilken sport det handlar om. Och uppgörelsen mellan pappa Lutfi Kolgjini och sonen Adrian på Halmstadstravet blev sannerligen inget undantag.

På förhand var de flesta experter överens om att loppet skulle stå mellan Ready Ribb och Alfas da Vinci och att det skulle bli en jämn historia. Jämnt blev det – men duellen stod i stället mellan far och son Kolgjini i en rafflade uppgörelse. Lutfi gick tidigt i spets med Ulisse Kronos och fick omedelbart Adrian i rygg med Partizan Face.

Tempot var inledningsvis lågt – men sedan drog far och son upp tempot rejält. På sista varvet distanserade Lutfi samtliga utom Adrian och Partizan Face. På upploppet var det sedan Adrian som gick vinnande ur familjeduellen och kunde vinna med god marginal.

– Att han var vid den här författningen visste jag inte riktigt. Att han skulle plocka ner Ulisse Kronos i dag trodde jag inte. När jag vred på tog han fatt i grejerna. Det är skönaste känslan som finns att slå pappa. Det var riktigt härligt att klippa honom där, sa Adrian Kolgjini i TV12.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!