Familjeduell i Hugo Åbergs Memorial

Hugo Åbergs Memorial blir en familjeduell.
Peter och hans son Johan Untersteiner kommer till miljonloppet med varsin häst.
Tänk att far och son kan tävla mot varandra på den här höga nivån. Och med hästar som vi tränar själva, säger Peter Untersteiner till Jägersros hemsida.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Den 25 juli är det dags för Hugo Åbergs Memorial på Jägersro där vinnaren får en miljon kronor. De två senaste klara hästarna är Carabinieri och Day Or Night In.

Och det som gör det speciellt är att Carabinieri tränas av Peter Untersteiner medan Day Or Night In tränas av hans son Johan.
– Det är en höjdare att få möta Johan i Åbergs. Tänk att far och son kan tävla mot varandra på den här höga nivån. Och med hästar som vi tränar själva, säger Peter Untersteiner.

För Peter är det första gången han har en egentränad häst med i loppet.
– Han (Carabinieri) har fått starta på och blivit bättre och bättre med tiden. Han har faktiskt utvecklat sin startsnabbhet också, även om han inte är någon blixt den första biten. Så jag tar gärna spår ett, två eller nio när det ska lottas, säger Peter Untersteiner till Jägersros hemsida.

Även Johan ser fram emot den 25 juli.
– Under alla omständigheter ska det bli otroligt spännande att få komma och köra Åbergs med en egen häst. Det är en så fin tävlingskväll, säger han.

Startfältet i Hugo Åbergs Memorial börjar se riktigt intressant ut. Sedan tidigare är titelförsvararen Propulsion samt Workout Wonder, Twister Bi och Up and Quick klara för miljonloppet.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!