Här är hästarna som är klara för VM-loppet – tre hästar till ska in

Sju av tio hästar är klara för VM-loppet – och det kommer att bli ett högklassigt lopp.
Nu ska två amerikanska hästar och en europeisk häst in för att färdigställa startfältet i loppet – där den samlade prissumman är en miljon dollar.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Den 14 oktober är det dags för International Trot (VM-loppet). Tio hästar ska komma till start och sju stycken är klara i dagsläget och det ser ut att bli ett riktigt spännande lopp.

Bland dem som är klara märks bland andra Twister Bi, Resolve, Midnight Hour och On Track Piraten.
– Man ska veta att det inte är helt enkelt att få till det här loppet. Arrangören vill gärna ha franska hästar med, men det är svårt, säger Klaus Koch, som ansvarar för de europeiska inbjudningarna.
– Dreammoko blev klar tidigt, men schemat är tufft för de franska hästarna och vi såg i Trotting Masters att det bara var tre franska hästar trots att det loppet gick på deras hemmaplan. Twister Bi har varit väldigt bra och dominerat många lopp han startat i och ”Piraten” är en jämn och säker häst som var i fin form förra hösten och vintern och tog nio raka segrar. En annan viktig sak för arrangören är att få många nationer representerade, säger han till Travronden.

Tre platser är alltså kvar att fylla och av dessa ska det vara två amerikanska hästar och en europeisk. En häst som har nämnts är Micael Brobergs Spitcam Jubb.
– Han är fortsatt med på listan och han är fortsatt aktuell. Det jag kan avslöja är att det inte är allt för många namn som den sista platsen står mellan, säger Klaus Koch.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Här är hästarna som är klara för VM-loppet:

Dreammoko–Richard Westerink
Midnight Hour–Ossi Nurmonen
Oasis Bi–Stefan P Pettersson
On Track Piraten–Hans R Strömberg
Resolve–Åke Svanstedt
Tripolini V.P.–Jeppe Juel
Twister Bi–Jerry Riordan