Här är loppen där Nuncio kan göra nästa start

Ulf Thoresen Grand International eller Årjängs Stora Sprintlopp.
Mycket talar för att något av dessa lopp blir nästa start för Nuncio.
– Jag får fundera fram och tillbaka, säger tränaren Stefan Melander till tgn.no enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Arrangörerna till Oslo Grand Prix hoppades att Nuncio skulle komma till start, men till slut valde tränaren Stefan ”Tarzan” Melander att nobba det norska storloppet.
– Jag ville gärna starta Nuncio i Oslo Grand Prix, men han behöver minst en extra tävlingsfri vecka efter Elitloppets två heat, säger Stefan Melander till tgn.no enligt Trav365.

Med Oslo ur bilden spekuleras det kring vilket lopp som blir stjärnhästens nästa start efter Elitloppet. Enligt tgn.no kan det bli Ulf Thoresen Grand International i norska Jarlsberg den 9 juli alternativt Årjängs Stora Sprinterlopp den 15 juli.
– Jarlsberg är intressant. Jag har kollat över det loppet för Nuncios del med det kolliderar på sätt och vis med Årjäng veckan efter. Jag tror inte det går att starta i båda loppen. Jag får fundera fram och tillbaka innan jag bestämmer mig, säger Melander.

Blir det Årjängs Stora Sprintlopp kan Nuncio ställas mot en annan stjärnhäst – nämligen Delicious U.S..Tränaren Daniel Réden har tidigare sagt att Årjäng är ett alternativ för åttaåringen.
– Det blir nog inga längre resor, utan race i närheten. Vi kanske siktar mot Årjäng där hon vann för två år sedan. Men det blir en sjuhelsikes sommar och jag tror hon kommer nå höjder som under sin storhetstid, då hon kutade sina världsrekord, sa Redén till Trav365 för en vecka sedan.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!