Hultman efter tv-debuten: ”Det var fruktansvärt kul”

Stefan Hultman debuterade som travexpert i TV4 i helgen.
Tränarlegendaren hyllades efter sin insats – och framöver kommer han att synas i tv-rutan varannan vecka.
Jag måste säga att det var fruktansvärt kul, säger Hultman till Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Förra veckan skickade TV4 ut ett pressmeddelande som gladde de flesta travintresserade. Den omtyckte tränarlegendaren Stefan Hultman var klar som expert.
– Han är ett fynd, sa Jörgen Cavelind, exekutiv producent på produktionsbolaget Kanal 75.

Hultman debuterade i söndags när Svenskt Travderby och Derbystoet avgjordes, och 53-åringen hyllades för sin insats, skriver Trav365.
– Jag var faktiskt lite spänd och nervös innan vi drog igång i går, men det släppte ganska fort när jag och Patric Skoglund satte oss ner och började kika lite värmningar och sådär, säger Hultman, som kan se tillbaka på en rolig helg.
– Jag måste säga att det var fruktansvärt kul, det kändes verkligen att man var med i matchen och man fick upp lite den där känslan som man hade när man själv höll på. Nej, det var väldigt kul, säger Hultman till Trav365.

Hultman kommer att synas i rutan på lördag från Solänget, men därefter är tanken att han ska vara med varannan vecka (han och Jennifer Tillman ska dela på det).
– Något som jag tycker är viktigt är att man ser till att vara sig själv, och det kommer jag att göra. Om jag ska tillföra något, så är det att jag är mig själv. Ibland får man sticka ut negativt, ibland positivt, men man ska inte försöka hamna i något fack utan jag ska vara mig själv så mycket som det bara går, säger han.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!