Hultmans sjukdomsbakslag: ”Jag är lite orolig”

Stefan Hultman har drabbats av ett bakslag i sin kamp mot muskel- och nervsjukdomen Myasthenia gravis.
Jag bara ligger och skakar, jag drar i mig alvedon, men det blir inte bättre. Jag är lite orolig, säger travprofilen till Trav365.
Hultman har nu tvingats ställa in sina jobbuppdrag i jul

För drygt två år sedan berättade den förre stortränaren Stefan Hultman att han drabbats av den svåra muskel- och nervsjukdomen Myasthenia gravis. Han har därefter återhämtat sig rätt bra och han har varit väldigt uppskattad i sin roll som tv-expert.

Nu har han dock drabbats av bakslag och tvingats ställa in sina inbokade jobb under julhelgen.
– Jag har haft 39-graders feber sedan dess. Jag bara ligger och skakar, jag drar i mig alvedon, men det blir inte bättre. Jag är lite orolig, säger han till Trav365.

Han har dock inte
åkt in till sjukhuset.
– Åker jag in så lägger de in mig till hundra procent och jag vet att sjukvårdspersonalen är överbelastade under jul- och nyår, så jag stannar hemma, säger Hultman, som hoppas att det är en ”elakartad influensa bara”.

Hultman går på
starka mediciner på grund av muskelsjukdomen, vilket medför försvagat immunförsvar, och han medger att han kanske har gått för fort fram.
– Ja, jag har nog velat lite för mycket, för fort. Läkarna sa direkt att de skulle ta tre år för mig att komma tillbaka. Men det är ju en ovanlig sjukdom, så man kan inte säga exakt. Det har varit lite kämpigt nu under hösten, för det hände så mycket positivt i somras som gjorde att jag blev på hugget, men nu har jag fått lite bakslag i förkylningar och annat, det är för att jag träffar människor. Men jag har gått från ett läge där jag inte kunde göra något överhuvudtaget till att jag nu kan träffa folk och får prata trav, jag har ju varit som ett barn på julafton. Men det är möjligt att jag får ta det lite lugnare nu framöver och sortera lite vad man ska göra, säger Stefan Hultman, till Trav365.

 

 

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);