Invald i Hall of Fame i somras – nu är han ny expert i TV4

Stefan Hultman blir ny expert i TV4.
Den 53-årige tränarlegendaren, som tidigare i år blev invald i travets Hall of Fame, gör debut i Derbyfinalerna.
– 
Stefan är ett fynd. Han har få övermän att läsa av form och status på en häst, säger Jörgen Cavelind, exekutiv producent på Kanal 75.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Stefan Hultman är ett väldigt respekterat namn i travkretsar. Han vann Prix d’Amerique med Maharajah 2014, men tränarkarriären var tyvärr över året efter. Hultman drabbades av en hjärtattack och därefter även av nervsjukdomen myastenia gravis.

Därefter har tränarlegendaren synts i olika travsammanhang, men nu väljer TV4-gruppen att plocka in honom som travexpert – och debuten sker på söndag då Derbyfinalerna ska avgöras.
– Det här känns verkligen jättekul. Jag ser redan fram emot årets travderby och det kommer att bli samma adrenalinpåslag som när jag startade mina hästar i de stora loppen, säger Stefan Hultman i ett pressmeddelande från TV4-gruppen enligt Trav365.

På produktionsbolaget Kanal 75 och TV4 är man lyriska över att ha lyckats knyta till sig Hultman, som tidigare i år valdes in i travets Hall of Fame.
– Stefan är ett fynd. Han har få övermän att läsa av form och status på en häst. Han kommer att plocka fram guldkornen inför loppen och bistå tittarna under loppen, säger Jörgen Cavelind, exekutiv producent på produktionsbolaget.
– Stefans otroliga CV talar för sig själv och med hans kunskap, engagemang och passion kan vi erbjuda våra tittare en ytterligare dimension till våra redan starka och uppskattade travsändningar, säger Rickard Segeborn, TV4:s exekutive producent för travsändningarna, enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!