Johan Untersteiners miljonskräll – ”Har varit mycket bekymmer med hästen”

Johan Untersteiner stod för en rejäl skräll i Breeders Crown-finalen för fyraåriga ston.
Unresticted tog en stabil seger och belönades med 1,6 miljoner kronor.
Var det någon gång som vi skulle chansa från start så var det i dag, säger Untersteiner enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Cyber Lane tillhörde favoriterna i Breeders Crown-finalen för fyraåriga hingstar och valacker – och Johan Untersteiners stjärna tog också hem segern. Mer överraskande var det att Untersteiner vann med Unrestricted i finalen för fyraåriga ston.

En av förhandsfavoriterna Eva I.H
galloperade bort sig direkt och flera andra hästar gjorde misstag, vilket gav Unrestricted ett bra läge – och det tog hon tillvara på.

Caddie Lisieux kom dock rätt bra på slutet, men det räckte till en andraplats. För åt Johan Untersteiner och Unrestricted fanns inget att göra, och segern var värd 1,6 miljoner kronor.
– Det har varit mycket bekymmer med hästen, det har varit problem med hälta och småbekymmer. Det var skönt att vi fick revansch i sista stund. Hon har aldrig kunnat öppna riktigt, men har känts så fin de senaste gångerna att jag var tvungen att prova. Var det någon gång som vi skulle chansa från start så var det i dag. Det kändes väldigt bra och när vi ryckte på upploppet fick vi en längd rätt så snabbt, så det var skönt, säger Johan Untersteiner, enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

.