Kanal 75 efter tappet av Anders Malmrot: ”Någonting måste ju ske”

Anders Malmrot lämnar rollen som travexpert i tv för att i stället bli sportchef på Solvalla.
Nu kommer det att bli förändringar i tv-sändningarna.
– 
Om det kan lösa sig med de vi har, eller om det måste fyllas på något annat sätt vet jag inte riktigt, säger Per Tallander, vd på produktionsbolaget Kanal 75 till Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Förra veckan blev det klart att Anders Malmrot tar över som ny sportchef på Solvalla i början på januari.
– Jag känner att det är ett drömjobb för min del och det är fortfarande omtumlande. Det känns stort helt enkelt, sa Malmrot då.

Den 29:e december gör han sin sista tv-sändning och Kanal 75, mediebolaget som producerar sändningarna, diskuterar just nu hur de ska ersätta Malmrot.
– På ett eller annat sätt måste det bli lite förändringar i laguppställningen, om det kan lösa sig med de vi har, eller om det måste fyllas på något annat sätt vet jag inte riktigt, säger Kanal 75:s vd Per Tellander till Trav365.
– Just nu pågår det diskussioner, någonting måste ju ske. Sedan har vi ett brett stall med duktiga experter för både tv och ATG Live, så jag är inte orolig, men lite förändringar kommer det ju att bli, säger han.

Så här kommenterar Tellander tappet av Anders Malmrot.
– Tråkigt eftersom det är en väldigt bra person och duktig expert i våra sändningar, så det är klart det är tråkigt. Men om han känner att sportchefsjobbet på Solvalla är något som betyder mycket för honom så har jag så klart full respekt för det, självklart. Vi tappar en bra arbetskollega som vi gillar på alla sätt och vis, säger Tellander.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Anders Malmrot välkomnas till Solvalla: