Kaxiga hälsningen från storfavoriten

Stefan Melander och Nuncio laddar upp inför Elitloppet och i torsdags fick de oväntat besök.
Bold Eagles ägare Pierre Pilarski hälsade på och han passade på att skicka en liten passning.
– Han är helt säker på att Bold Eagle kommer vinna på söndag. Vi kommer att få köra om ett andrapris, säger Stefan Melander skämtsamt till Expressen.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Förra året var det Nuncio som drog det längsta strået i Elitloppet, men den senaste tidens dåliga resultat gör att det är rätt få som tror på en andra raka seger för Stefan Melanders häst. I stället är det Bold Eagle som har målats upp som den stora favoriten.

Nu har superhästens ägare Pierre Pilarski landat i Sverige och i torsdags var han och hälsade på Stefan ”Tarzan” Melander utanför Enköping.

– Han var samlad. Han är helt säker på att Bold Eagle kommer vinna på söndag. Vi kommer att få köra om ett andrapris, säger Stefan Melander skämtsamt till Expressen.
– Nej då, han var väldigt trevlig och ville kolla in Nuncio för att han gillar honom.

”Tarzan” medger att det blir tufft att matcha Bold Eagle på söndag, men han har långt ifrån gett upp och är rätt optimistisk inför helgens storlopp.

– Det känns jättebra med honom faktiskt. Jag är inte helt säker på att han inte har toppform, men risken finns, säger Melander till Expressen.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!