Melander efter miljonköpet: ”Blev lite väl dyrt”

I måndags var det Åke Svanstedt som hade spenderarbyxorna på.
Under tisdagen var det Marcus Melander som köpte dyrt på auktionen i Harrisburg
Han köpte bland annat Army of Monkys för Anders Ströms räkning för 170 00 dollar.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Åke Svanstedt ropade in tre hästar för sammanlagt närmare fyra miljoner kronor under den första dagen av auktionen i Harrisburg.

Under tisdagen var det Marcus Melander som var den svensk som var mest aktiv. Han köpte den dyraste ettåringen under tisdagen – nämligen Chapter Seven-avkomman Army of Monkys.
– Det blev lite dyrt, men det här var en en väldigt fin Chapter Seven-hingst. Så vi är glada över att ha köpt honom, säger Melander till ustrotting enligt Travronden.

Melander ropade in hästen för Anders Ströms räkning och priset landade på 170 00 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor.
– Det fanns inte så många Chapter Seven-hingstar här, men det här var en av de finaste. Så då får man också betala lite. Jag gillade allt med Army Of Monkeys och har själv redan några fina Chapter Seven-hästar i stallet, bland annat då Sire Stakes-vinnaren Fourth Dimension. Förhoppningsvis har vi samma tur nästa år med den här, säger Melander.

Melander och Ström ropade även in de båda ettåringarna Fly Hawk Hanover (40 000 dollar) samt Whiteline Hanover (35 000 dollar).

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

 

Här är en intervju med Melander från 2016.