Miljonloppets femte häst klar – ”Utvecklats enormt”

Robert Berghs Muscle Hustle är näste häst som är klar för Åby Stora Pris.
Nu är fem av åtta hästar klara för storloppet – där två heatsegrar ger två miljoner kronor.
– Han har utvecklats enormt under sommaren, säger Bergh enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!

Canari Match och B.B.S. Sugarlight var de två första hästarna att bli klara för Åby Stora Pris den 12 augusti. Sedan fick Volstead en inbjudan som kretsen kring honom tackade ja till och därefter stod det klart att även Whitehouse Express kommer till start på Åby

Den senaste, och
femte hästen, som är kar för storloppet är Robert Berghs talang Muscle Hustle – och Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen är nöjd med det senaste tillskottet.
– En häst som jag har följt sedan tiden som unghäst i Nordamerika, då min tidigare arbetsgivare Per Henriksen tränade den. Per sa till mig under fjolåret att det var en av de bästa hästarna han tränat och utvecklingen hos Robert har varit fantastisk. Jag tycker hästen är komplett och detta är ett väldigt roligt inslag i årets Åby Stora Pris, säger Pedersen enligt Trav365.

Och Robert Bergh ser fram emot storloppet den 12 augusti.
– Muscle Husle har utvecklats enormt under sommaren och känns otroligt fin för dagen. Vi har bara skrapat på ytan på hans utveckling ännu, så denna utmaning blir mycket spännande, säger Robert Bergh 

Åby Stora Pris körs två gånger över 1 640 meter. Om två olika hästar vinner var sitt heat körs ett skiljeheat. Om en häst vinner båda heaten blir vinstsumman två miljoner kronor.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!