NHL-stjärnans vilda segerglädje – ”Lät som han vunnit Stanley Cup”

Hockeystjärnorna Filip Forsberg och Jacob De La Rose köpte travhästen Trilly Of Nando tillsammans med Patric Skoglund efter att ha sett några klipp på Youtube.
I måndags kom stoets första seger.
– Jag pratade med De La Rose direkt efter loppet och det lät som om han vunnit Stanley Cup, säger Skoglund till Trav365.

Allt började med att tv-profilen Patric Skoglund fick frågan från travtränaren Sofia Aronsson om han ville köpa en häst. Han kikade på några klipp på Youtube på Trilly Of Nando, och tillsammans med hockeyspelarna Jacob De La Rose och Filip Forsberg köpte de hästen.
– Jacob har ett ganska stort intresse, det är hans första häst, men han har varit travintresserad länge och följer med travet ganska bra. Filip är helt ny i branschen, så det var skitkul att han hakade på. Han fick se lite bilder på hästen och tyckte det var en kul grej. Det är verkligen kul att grabbarna är med, säger Skoglund till Trav365.

I måndags tog hästen sin första seger då hon vann på Halmstadtravet och vinsten var värd 20 000 kronor – och när Skoglund pratade med sina delägare var de förstås väldigt nöjda.
– Jag messade med Filip och pratade med ”Dela” direkt efter loppet. Det lät som om han vunnit Stanley Cup, haha. Det är ju så man ska känna, förstapriset spelar ingen roll, det är känslan att vinna som hästägare, säger Patric Skoglund.

Trilly of Nando har vunnit åtta av totalt 18 starter i karriären och sprungit in drygt 80 000 kronor, och så här säger Skoglund om framtidsplanerna.
–  Hon är utlandsfödd så hon har inte så jättemånga lopp att välja på. Men hon har kapacitet för att gå en bit genom klasserna. Vi får ta det som det kommer, men vi är jäkligt glada att det blev seger direkt i andra starten.

 

Ett klipp med Filip Forsberg från förra säsongen: