Nu har Elitloppets storfavorit landat i Sverige

Världens bästa travhäst är på svensk mark.
Strax efter klockan 14 på fredagen landade Elitloppets storfavorit, Bold Eagle, på Arlanda.
– Han är redo att flyga fram,
säger tränaren Sébastien Guarato enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

I några dagar har Bold Eagles ägare Pierre Pilarski varit i Sverige. Han har bland annat besökt Solvalla och i torsdags var han och hälsade på Stefan Melanders gård utanför Enköping.

– Jag tror det behövs en extraordinär häst för att slå Bold Eagle. Om vi förlorar har vi ingen ursäkt då hästen har toppform. Han är bättre nu än i vintras och han tycker om att tävla på nya banor, allra helst platt bana, säger Pierre Pilarski till Trav365.

Nu har även Bold Eagle landat på svensk mark. Strax efter klockan 14 landade planet på Arlanda, där förutom Bold Eagle ytterligare tio franska hästar var med.

– Han är redo att flyga fram. Det vore underbart. Om jag vinner Elitloppet har jag vunnit alla de största loppen. Jag vill vinna, säger Bold Eagles tränare Sébastian Guarato till Kanal75 enligt Trav365.

Bold Eagle har imponerat stort den senaste tiden. Han vann till exempel Prix de France, Prix de Paris och för andra året i rad tog han även hem Prix d’Amérique. Med det i bagaget är det inte konstigt att Bold Eagle kommer till Solvalla som storfavorit.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!