Redéns besked kring superstjärnan – gör ett lopp i Sverige innan Frankrike

Daniel Redén har en spännande vinter framför sig i Frankrike – och nu har han börjat skicka ner hästarna.
En av hästarna som är på plats är Lionel, men däremot dröjer det innan Propulsion åker ner.
Jag har anmält honom till Gävle den 30 november, säger Redén till Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Nu har har Daniel Redén börjat skicka hästarna som ska tävla i Frankrike i vinter till Paris. Fyra hästar är redan på plats och det är Lionel, Call Me Keeper, In Vain Sund och Tobin Kronos.

Lionel kommer till Frankrike med gott självförtroende efter segern på Bjerke senast och om drygt två veckor gör han sin första start i Frankrike.
– Han var fin senast och börjar komma i form ordentligt. Han kommer att starta i nästa B-lopp, Prix du Bourbonnais, den 10 december och tanken är att Björn Goop ska köra honom i det loppet, säger Daniel Redén.

Även Tobin Kronos siktar Redén på att få igång då någon gång.
– Han är väldigt fin för dagen och har ett bra lopp i mitten av december som han ska börja med. Det ser jäkligt bra ut för hans del tycker jag, säger Redén.

En häst som kommer att komma ner senare är Propulsion, som inte har startat sedan Sundsvall Open Trot. Men stjärnan kommer att göra ett lopp i Sverige innan avresan.
– Jag har anmält honom till Gävle den 30 november och det vore bra för honom att få ett lopp i närheten innan den långa resan ned till Frankrike. Det känns som en bra början för honom att starta där, men det krävs att banan blir bra. Annars stryker jag, säger Redén enligt Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!