Redéns stjärna kommer att tackas av på Solvalla – ”Vill visa uppskattning”

Delicious U.S. hade en tuff sommar och var nära på att mista livet.
Efter det tvingades hon avsluta sin tävlingskarriär och nu kommer Redéns stjärna att tackas av, tillsammans med Magic Tonight och Reven d’Amour, på Solvalla.
– Vi vill visa vår uppskattning, säger sportchefen Markus Myron enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!


Daniel Redéns supersto
Delicious U.S. satte tre världsrekord i följd under 2015, men trorts framgångarna har stjärnhästen hela tiden fått slita hårt då hon har en kronisk magåkomma.

I somras var det nära att hästens tarmbesvär skulle kosta henne livet, men hon kämpade sig igenom det, men tvingades avsluta karriären. På lördag kommer Delicious, tillsammans med Elitloppsvinnaren Magic Tonight och Reven d’Amour, att tacka av på Solvalla.
– Det är tre hästar som kommer att tackas av. Det är Delicious, Magic Tonight och Reven d’Amour. Reven d’Amour är inte kvar i Stockholmsområdet, så han kommer inte, men de två andra hästar kommer, säger Solvallas sportchef Markus Myron.
– Vi vill använda den här lördagen med finaler, Grand Prix och fina tävlingar att visa uppskattning för de här tre hästarna som betytt så mycket för Solvalla och Solvallapubliken.

Magic Tonight sprang under sin karriär in knappt tio miljoner kronor och höjdpunkten är förstås Elitloppssegern 2015. Reven d’Amour tjänade över sju miljoner kronor och vann totalt 25 lopp.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!