Så ska Ulf Ohlsson upprepa miljonsuccén från Finland

Ulf Ohlsson och D.D.’s Hitman har imponerat ihop.
För en månad sedan vann de miljonloppet
Finlandia-Ajo – och nu hoppas de utmana i Oslo Grand Prix.
– Han är gynnad av medeldistans och man ska inte räkna bort honom, säger Ohlsson till Kanal75.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Ulf Ohlsson har haft en bra säsong så här långt och nu väntar nästa stora utmaning för 53-åringen: Miljonloppet Oslo Grand Prix, där Ohlsson ska köra D.D.’s Hitman – en häst som han rankar bland de bästa han kört.
– Jag har kört väldigt många bra hästar, Propulsion, Maharajah och Yarrah Boko för att nämna några. Det är alltid svårt att jämföra men visst tillhör han de bättre, helt klart, säger Ohlsson till Kanal 75.

Första gången Ohlsson körde D.D.’s Hitman var för en månad sedan då sex-åringens tränare Petri Puro smsade och frågade om han ville hoppa in som kusk i Finlandia-Ajo – och det skulle visa sig vara ett succédrag. Ohlsson och D.D.’s Hitman vann loppet och fick en miljon kronor i belöning. Därefter imponerade duon i Elitloppet och tog sig till final efter en tredjeplats i sitt försöksheat.

På söndag, i Oslo Grand Prix, får vinnaren 1,5 miljoner kronor och Ohlsson och D.D.’s Hitman startar från spår nio.
Han är gynnad av medeldistans gentemot kort distans eftersom han är så otroligt stark och rejäl. Det är ju positioner och dagsform som kommer att avgöra vem som vinner Oslo Grand Prix. Det är som sagt plus på distansen men från nio får han inte hamna helt fel på det om han ska ha någon chans. Han är inte borta och blir det tempo på loppet så ska han räknas, säger Ohlsson till Kanal75

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!