Segrare igen efter missen i miljonloppet: ”Han är förlåten”

Han lyckades inte motsvara förväntningarna i Åby Stora Pris.
Men Volstead tog revansch under lördagen på Jägersro.
– 
Han gjorde ett dåligt lopp senast när de hade stora förväntningar på honom. Han är förlåten nu, säger kusken Johnny Takter enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Stefan Melanders stjärna Volsted var stor favorit i Åby Stora Pris, särskilt i det första heatet, men han lyckades inte motsvara förväntningarna. På lördagen var hästen på jakt efter revansch och taktiken var enkel:
– Han är oöm av sig, men naturligtvis är det alltid bra att komma till ledningen och han är relativt startsnabb, sa Johnny Takter inför loppet till Trav365.

Och det visade sig vara en taktik som gav segern. Volstead knep lendingen och sedan släppte han den aldrig under lördagens lopp (avd 3) på Jägersro.
– Han gjorde ett dåligt lopp senast när de hade stora förväntningar på honom. Han är förlåten nu. Han kändes jättefin i dag och han är beroende av en väldigt fast bana, säer Johnny Takter enligt Trav365.

Volstead vann före Tango Negro och trea blev D.D’s Hitman. Segern vad värd 150 000 kronor.
– Det var inte så komplicerat. Det är en jättego häst. Jag var aldrig direkt orolig om han inte skulle få ledningen heller. Det fanns flera alternativ. Det är en hårding, säger Takter till TV12 enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!