Skrällvinnaren firade med pizza: ”Lever min dröm just nu”

Timoko skrällseger överraskade de flesta – till och med Björn Goop.
Efteråt var segerkusken förstås överlycklig – och han firade med en pizza på väg hem till Värmland.
Jag lever verkligen min dröm just nu, skriver han på Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Timoko chockade alla under Elitloppsfinalen. De flesta trodde på en duell mellan fjolårsvinnaren Nuncio och den senaste tidens dominant Bold Eagle, men i stället var det en tioåring från Frankrike som stal showen.
– Det är väldigt stort, men jag är fortfarande chockad över att Bold Eagle aldrig kom. Men Timoko är en sagohäst och det här var bra för travsporten, säger kusken Björn Goop, 40, till Travronden.se.

I försöket slutade Timoko trea och oddset i finalen låg på hela 30,81 gånger pengarna. Det var knappt att ens Björn Goop trodde på sin häst.
– Det kanske låter konstigt men jag hade faktiskt inte koll på att förstapriset var 3,5 miljoner kronor. Jag hade inte tittat efter eftersom det inte hade känts aktuellt – det var först i omklädningsrummet ett par timmar efteråt jag började fundera på hur mycket vi egentligen hade vunnit, skriver han i en krönika på Trav365.se.

Timoko var Elitloppsfinalens näst äldsta häst och på meritlistan finns bland annat sex Prix d’Amerique och fem raka Elitloppsfinaler, varav två segrar (2014 och 2017). När kretsen kring Timoko firade den senaste triumfen på en restaurang i Stockholm satte sig Björn Goop i bilen.
– Visst borde jag verkligen också passa på att fira med jag kände mig så uttömd att jag satte mig i bilen hem till lägenheten i Karlstad och tog en efterlängtad pizza på vägen, skriver han på Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!