Snart anländer Daniel Redéns stjärnvärvningar – ”Så klart tacksamt”

Snart får Daniel Redén två topphästar till sitt stall.
Både Hambovinnaren Perfect Spirit och Heavy Sound ansluter inom kort.
– Det är så klart tacksamt, säger stjärntränaren till Travronden.

Daniel Redén har tio hästar i Frankrike just nu, men de kommande loppen där är inte allt stjärntränaren har att se fram emot. Nyligen blev det klart att två spännande nyförvärv ansluter till Redén.

En av hästarna är Hambovinnaren Perfect Spirit. Hästen ägs av Lennart Ågren och Travronden skriver att hästen anländer till Redéns gård utanför Örsundsbro snart.
– Det var ganska oväntat för mig att det blev den hästen. Jag och Lennart har pratat lite grann om att han ville ställa hit någon häst och prova i ny träning, men jag hade inte räknat med att det skulle vara Hambovinnaren… Det kom ett sms att det gällde Perfect Spirit och det gjorde mig lite chockad, men självklart är det kul. Han har haft en del problem med ett bakben, men vi får göra det bästa av situationen. Hästen skulle egentligen ha varit här, men det har varit lite problem med flygen från USA, säger Redén.

Den andra hästen som kommer till Redén är Heavy Sound, som också ägs av Lennart Ågren. Hästen blev tvåa i Svenskt Travderby och har totalt under karriären sprungit in 4,7 miljoner kronor.
– Det är så klart tacksamt att få in en så pass bra häst. Han har varit lite skadedrabbad och är nyopererad när han kommer in. Det handlar om en högkapabel häst, säger Daniel Redén till Travronden.

  

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);