Stjärnan hyllas efter krossen: ”Victory Tilly-känsla”

Än en gång visade Cyber Lane att han är kullens kung.
Johan Untersteiners stjärna tog en överlägsen seger – och det var hans sjätte raka vinst.
– Han kändes fantastiskt bra, säger Johan Untersteiner enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Solvalla Grand Prix avgjordes i lördags och det var ett starkt startfält med bland andra Diamanten, Love Matters – och förstås Cyber Lane. Den sistnämnde hade fem raka segrar inför loppet och hade inga större problem att utöka den sviten till sex raka segrar.
– Han värmde väldigt bra och han var så lugn och fin. Jag förstod det skulle bli svårt att ta en längd på Diamanten från början, men jag ville ändå köra mot honom. Jag kände att jag hade mycket att köra med och in på upploppet så var det väldigt goda vibbar. Han kändes fantastiskt bra hela vägen, säger Johan Untersteiner enligt Trav365.

Diamanten gjorde sin första start med Stig H Johansson som tränare. Erik Adielsson satt i sulkyn och det blev till slut en tredjeplats för Diamanten.
– Diamanten är jag nöjd med, han fick gå med skor runt om och kanske inte har den form som han hade tidigare i år, men självklart är man besviken. Man vill alltid vinna, säger Erik Adielsson.

Segern, som var Cyber Lanes tionde i år, var värd 400 000 kronor och efteråt hyllas stjärnhästen av den förre stortränaren Stefan Hultman.
– Det är ett monster, herregud, det här alltså, jag får Victory Tilly-känsla över den häst hästen. Vem ska slå den här hästen när han sitter i ledningen över en tusen-meters bana? Diamanten har en fantastisk inställning men kanske inte har den bästa formen, men kolla på Cyber Lane, han äter bara upp den invändigt. Wow, det är otroligt, säger Stefan Hultman, expert i TV12.
– Han vinner Elitloppet nästa år, han är så grymt bra den här hästen alltså, säger den forne stortränaren.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

 

 

 

 

 

 

Se när Cyber Lane vann Derbyt tidigare i år: