Stjärnan jagar miljonseger: ”Så pass fin han kan vara”

Daniel Redén har haft sjukdomsproblem i sitt stall.
Men han är inte orolig för Propulsion – som är favorit i miljonloppet Sundsvall Open Trot.

– Han känns minst lika fin som inför Hugo Åbergs, säger Redén till TV12 inför dagens storlopp.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Daniel Redéns hästar har imponerat stort den här säsongen, men den senaste tiden har stallet haft en del sjukdomsproblem. Det började med att Whitehouse Express och Canari Match underpresterade i Åby Stora Pris och sedan kunde varken Tobin Kronos eller In Vain Sund ställa upp i Jubileumspokalen.
– Vi har inte hittat riktigt vad det beror på, vi har ingen sjukdomsbild, utan bara några stycken som presterat sämre. Men samtidigt har vi inte haft ”A-laget” ute heller, så det är svårt att dra några växlar på det. Vi kämpar på, vi har haft form i tre år, det kanske kommer en dipp? säger Redén till TV 12 enligt Trav365.

I Sundsvall Open Trot är det dags för stallets store stjärna – Propulsion – att tävla, men han har inte drabbats av någon sjukdom.
– Han har en egen borg han bor i, väldigt avskild, han bor för sig själv och det verkar prima. Det blir inga ändringar på honom mot senast, säger Redén.

Senast Propulsion startade vann han Hugo Åbergs Memorial och formen är bra inför dagens miljonlopp.
– Det finns inget att anmärka på. Han är så pass fin som han kan vara, minst lika fin som inför Hugo Åbergs, sa Daniel Redén till TV12 enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!