Stjärnkusken förd till sjukhus: ”Fick kramp och var medvetslös i morse”

Kaj Widell fick föras till sjukhus under tisdagen.
Detta efter att stjärnkusken varit medvetslös på morgonen.
 Det kan vara lite utmattning, jag har kört väldigt, väldigt mycket bil till och från tävlingar på slutet, säger Widell, som nu mår bättre.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Kaj Widell, 62, har ett riktigt bra år bakom sig. Han har kört in 10, 2 miljoner kronor i år och det är hans bästa säsong i karriären. För fyra år sedan drabbades han av utmattningssyndrom, och under måndagen drabbades han av ett bakslag.

Han ströks från tävlingarna i Solvalla i tisdags. Anledningen: Han fick föras till sjukhus tidigare på dagen.
– Jag fick kramp och var medvetslös i morse, min dam Katja väckte mig och såg att allting inte stod rätt till och ringde ambulans, säger Kaj Widell till Trav365.

På tisdagskvällen var läget bättre med stjärnkusken.
– Jag är lite trött, jag har hängt här hela dagen, men jag mår mycket, mycket bättre än i morse, så jag tror inte det är någon större fara. Vi får se vad läkarna säger. Det kan vara lite utmattning, jag har kört väldigt, väldigt mycket bil till och från tävlingar på slutet och tävlar på dubbla banor, så jag vet inte. Jag har inte känt mig trött eller så senaste tiden i varje fall, säger Widell.

Trots det inträffade är Widell inte särskilt orolig för framtiden.
– Nej, det blir jag väl inte, jag kommer ta det lugnt och inte dra igång igen förrän allting är bra, men jag har så bra fysik och håller igång och tränar så pass mycket och med tanke på hur jag repat mig på bara några timmar i dag så tror jag det kommer gå bra. Det är tråkigt så klart om det skulle vara något, men jag tror inte det, säger Kaj Widell.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!