Stjärnkusken: ”Tror du inte jag lyckades hitta kärleken på nätet”

För fyra år sedan diagnostirads Kaj Widell för utmattningssyndrom, och tvingades till ett års vila.
Nu är 62-åringen på väg mot sitt bästa år någonsin – och dessutom är han nykär.
– 
Tror du inte jag lyckades hitta kärleken på nätet, säger han till Trav365.

 ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

I december 2013  diagnostiserades travkusken Kaj Widell för utmattningssyndrom. Han kunde inte köra, bil, gå till matäffaren och i stort sett all form av ansträngning gav huvudvärk. Läkarna gav honom ordern att vila minst ett år.

Många tvivlade nog på om han skulle komma tillbaka, men nu är 62-åringen på väg mot sitt bästa år någonsin. Förra året körde han in 5,5 miljoner kronor, men redan nu är han uppe i drygt 9,1 miljoner kronor.
– Man kan inte vara annat än jättenöjd, vafan, att man ska få en sådan här nytändning som 62-åring och bara få köra bättre och bättre hästar, det är fantastiskt. Så mycket fina hästar som jag får köra och ska köra så ska det strula mycket om jag inte lyckas passera tio miljoner kronor, säger Widell till Trav365.

Han erkänner att han inte ens själv vågade tro på att det skulle gå så här bra när det var som värst för fyra år sedan.
– Nej, nej, nej, att det skulle bli sådan här uppsving vågade jag inte tro. Efter min höftoperation mådde jag så jävla bra så då ville jag ge det chansen till en ny comeback och ge järnet, men att jag skulle få sådana här resultat hade jag aldrig kunnat tro, säger Widell.

Inte nog med att han går mot sin bästa säsong arbetsmässigt. Även privat är livet på topp.
–  Jag mår jättebra, jag har nog inte mått så här bra på 15-20 år. Jag tränar regelbundet och kör en timme i skogen fem-sex dagar i veckan, och sedan lyfter jag lite skrot, och jag försöker hålla mig i form, säger han och fortsätter:
– Sedan har jag gått och blivit nykär också, då är det ju ännu bättre. Tror du inte jag lyckades hitta kärleken på nätet, det är bara en månad gammalt, men hon heter Katja och det känns jättejättebra, myser Kaj Widell till Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!