Stjärntränaren är ny etta – har tjänat 23,4 miljoner kronor under året

Daniel Redén har länge legat i topp bland tränarna i Sverige när det gäller inkörda pengar.
Men nu är Robert Bergh ny etta – då hans stall dragit in 23,4 miljoner kronor.
– Det har trummat på bra varje månad och hästarna vinner mycket lopp och tjänar fina pengar, säger Bergh till Kanal 75.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

2017 har varit ett riktigt bra år
för Robert Bergh och det bevisas inte minst om man kollar hur mycket de svenska tränarna har i intjänade pengar under året. Nu har nämligen Robert Bergh gått om Daniel Redén.
– Det är kul att det har gått bra så här långt på året. Det har trummat på bra varje månad och hästarna vinner mycket lopp och tjänar fina pengar. Det är en bra kombination, säger Robert Bergh till Kanal75.

Totalt under året har Berghs stall dragit in drygt 23,4 miljoner kronor, och en anledning till framgångarna är att han ändrat något i upplägget inför den här säsongen.
–  Det här är första året som vi inte har tävlat i Frankrike och vi har aldrig haft så mycket inkört per start någon gång, 23 000 kronor per start. Det var ingenting jag trodde när vi stängde ner filialen i Frankrike i februari i år. Då trodde man att inkört per start skulle minska men det har blivit bättre och ökat istället. Vi får försöka att hålla i de här siffrorna tiden som är kvar i år, säger Bergh.

Tvåa i tränarligan är Daniel Redén med 23, 1 miljoner kronor, följt av Björn Goop (22,2 miljoner kronor), Timo Nurmos (20 miljoner kr) samt Svante Båth (18,7 miljoner kr).

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!