Succéhästen kan starta Mastersfinalen på Vincennes

Spitcam Jubb laddar upp för Sundsvall Open Trot på lördag.
Samtidigt blickar tränaren Micael Broberg mot Mastersfinalen på Vincennes.
– 
Frankrike är otrampad terräng för mig, men jag är inte den som är rädd för att prova nya saker, säger Broberg till Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Spitcam Jubb har haft ett minst sagt händelserikt 2017. Gång på gång har han imponerat på banan samtidigt som många såklart minns när han blev beskjuten med lufgevär – och tränaren Micael Broberg är imponerad av sin häst.
– Hästen klarar av sådant som många andra inte gör. Det tråkigaste ögonblicket var självklart när vi kom ut till hästarna och såg luftgevärskulan i bogen på honom och att det inte bara var en träff utan närmare 20 skott på hästarna. Det roliga med året är att vi överträffat förväntningarna som många haft på hästen. Särskilt i Sweden Cup, men för mig personligen var segern på Bergsåker när han plockade ned Nahar en av de roligaste segrarna, säger Broberg till Travronden.

På lördag startar
Spitcam Jubb på Bergsåker i miljonloppet Sundsvall Open Trot.
– Det viktiga är så klart att hästen får möjligheten att göra ett bra lopp och jag hoppas och tror i så fall att han kan vara med och göra upp om det hela. Har Propulsion en superdag kanske inte min häst kan vara med och utmana, men skulle han få lite problem under vägen så är jag inte främmande för det, säger Broberg.

Efter Sundsvall Open Trot kan det bli aktuellt med en resa till Frankrike. Broberg funderar nämligen på att anmäla sin stjärna till Mastersfinalen på Vincennes den 9 september.
– Hästen är kvalificerad och kan anmälas dit och det är ett lopp som faktiskt inte brukar bli fullt alla gånger. Jag har bestämt mig för att gör han ett bra lopp på lördag så kommer jag packa grejerna och dunka ned med bussen och i så fall är planen att gå ut i finalen och kanske något lopp till. Frankrike är otrampad terräng för mig, men jag är inte den som är rädd för att prova nya saker, säger Broberg till Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!