Succétränarens hysteriska form – hoppas på nya segrar på Åby

Snacka om superform.
Under juli månad vann Timo Nurmos hästar över 50 procent av sina starter – och Solvallatränaren har flera vinstchanser på Åby.
Här ger succétränaren sin syn på några av hästarna som tävlar i dag.


ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!

Timo Nurmos form just nu är oerhört imponerande. Under förra månaden vann hans hästar över 50 procent av sina starter, skriver Kanal 75, och i dag har hans stall chans till nya segrar.

Nurmos kommer till Åby med fem hästar – och flera av dem kan mycket väl vinna. De två som Nurmos själv tror mest på är Zentit Brick (avdelning 3) och Anontio Trot (avdelning 4).
– Antonio Trot är mycket fint i ordning och under kraftig utveckling. Har äntligen fått ett bra läge här. Han har nästan bara haft dåliga spår annars. Hästen är stark och går från alla positioner och var jättefin i jobbet i veckan. Barfota runt om igen och inga ändringar, säger Nurmos till Kanal 75.

Och så här kommenterar han Zenit Brick.
– Har varit fin hela tiden men haft otur med spåren och även haft otur i loppen. Nu har han fått utdelning och vunnit två raka med mycket krafter kvar. Hästen kan öppna bra och det blir spännande med innerspår, säger Nurmos.

De övriga från Nurmos stall som startar i dag är Lukas Zaz (avd 2), Mellby Demon (avd 7) samt Linus Boy (avd 7).
– Mellby Demon har väldigt fin form och nu har han fått bra läge med innerspår. Hästen är snabb ut och får ett fint lopp härifrån. Han vinner när som helst och man ska inte glömma honom, säger Nurmos till Kanal 75.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!