Timo Nurmos optimistisk: ”Har faktiskt bra känsla kring alla tre”

I dag väntar en spännande omgång i Gävle.
En som är optimistisk inför dagen är Timo Nurmos – som har tre betrodda hästar.
– Jag har faktiskt mycket bra känsla kring alla tre, säger han till Trav365.

Ska man tro tipsen kan Timo Nurmos mycket väl ta tre segrar i Gävle i dag. Två av hans hästar är favoriter och en är andrahandsfavorit.

Först ut är Zentit Brick i avdelning 3 och Björn Goop kommer att sitta i sulkyn.
– Han känns mycket fin i träningen och allting verkar jättefint med honom, och jag är mycket nöjd med hästen och den utveckling som han har haft. Aktuell distans passar honom bra då han är stark, och att det är skotvång gynnar bara honom då han alltid tävlar med skor, säger Timo Nurmos.

Nurmos andra favorit i dag är Araw Hoss i avdelning 7. Och den tredje hästen som mycket väl kan ta en seger är Romance Amok i avdelning 6. Även hon kommer att köras av Björn Goop.
– Hon är också i jättefin ordning för dagen, hon spurtade mycket bra senast och gick i mål med krafter kvar och med det loppet i kroppen så tror jag nästan att hon gått framåt ytterligare till detta. Jag tror hon kommer vara bra på lördag.

Stjärntränaren själv
har svårt att säga vilken häst som har störst vinstchans.
– Alla mina tre hästar har tråkigt utgångsläge, men alla är också i väldigt bra ordning för dagen och ingen av dom har något problem med att tävla med skor runt om, och min feeling är faktiskt mycket bra över alla tre, säger Timo Nurmos.

 

 

 

Exit mobile version