Tjänat över 3 miljoner kronor i år – men nu är säsongen över för stjärnan

Cash Crowe är inte anmäld till Breeders Crown – och nu talar det mesta för att säsongen är över för Petri Puros stjärna.
– Det finns inte några större lopp kvar och jag vill inte plocka ut henne i några lopp med bara 30-35.000 kronor i förstapris, säger Puro till Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

Cash Crowe kan se tillbaka på en riktigt bra säsong. Hon har vunnit nio lopp under 2017 och tog till exempel hem förstaplatsen i Derbystoet, men därefter har Ready Cash-avkomman inte tävlat.

Nu berättar tränaren Petri Puro att det fanns planer på SM.
– Jag funderade på SM men tyvärr var Johnny (Takter) upptagen med att köra On Track Piraten i VM i USA. Jag vill ha Johnny som kusk eftersom han känner hennes så bra, säger Puro till Travronden.

Hästen är inte heller med i Breeders Crown-semifinalen som avgörs till helgen.
– Sedan blev hon inte anmäld till Breeders Crown, men det gör inte så mycket. Hon har nio av elva och tjänat 3,2 miljoner kronor i år samt vunnit Drottningens Pokal och Derbystoet, så jag är helt nöjd, säger Petri Puro.

Mycket tyder nu på att Cash Crowe har gjort sin sista start i år.
– Säsongen är nog över för hennes del. Det finns inte några större lopp kvar och jag vill inte plocka ut henne i några lopp med bara 30-35.000 kronor i förstapris. Jag har kollat lite på lopp i Frankrike i vinter men där får hon möta hingstarna och eftersom hon bara gjort elva starter vill jag ta det lite lugnt med henne, säger Puro.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!