Tre Elitloppshästar till Boden – drömmer om Nuncio

Den 17:e juni är det dags för Norrbottens Stora Pris.
Bodentravets David Zimmer har tre Elitloppshästar ”klara” – och han drömmer om en till.
– Om Melander kommer med Nuncio vet jag inte vart jag tar vägen. Det blir i sådana fall det största jag varit med om hittills, säger Zimmer till Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Om två veckor är det äntligen dags för Norrbottens Stora Pris och det ser ut att bli ett väldigt spännande startfält den här gången. För Travronden berättar Bodentravets David Zimmer att han har fyra hästar som han i nuläget betraktar som ”klara”, även om man inte kan vara helt säker förrän startlistan släpps på söndag.

Av dessa fyra var tre stycken med i Elitloppet. Propulsion, som vann Norrbottens Stora Pris 2016, imponerade stort på Solvalla och kom i mål som tvåa. Även In Vain Sund, som tog sig till final i Elitloppet, kommer till Boden om två veckor.

Den tredje Elitloppsdeltagaren som aviserat att komma till Boden är Elian Web. En annan häst som kan komma är Masaique Face.
– Jag vet att Lutfi Kolgjini har ambitionen att komma hit med Mosaique Face, men här bestäms förstås mycket på lördag i Östersund. Detsamma gäller Dan Widegrens Spring Erom, säger David Zimmer till Travronden,

Och Zimmer skulle gärna se ytterligare en Elitloppshäst i Norrbottens Stora Pris.
– Jag drömmer om Nuncio, utan att ha allt för stora förhoppningar. Om Melander kommer med honom vet jag inte vart jag tar vägen. Det blir i sådana fall det största jag varit med om hittills, säger han.

Vinnaren av Norrbottens Stora Pris får en miljon kronor.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!