Tufft motstånd – men Kolgjini tror på Dante Boko: ”Känns jäkligt fin”

Kolgjinifamiljen har fyra hästar till start på lördag.
Av dessa tror Adrian Kolgjini att Dante Boko har störst vinstchans – trots tufft motstånd.
– Han känns jäkligt fin, säger Adrian Kolgjini till Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!

I morgon är det mycket fin trav att se fram emot på Solvalla. Lutfi Kolgjini tar med sig fyra hästar, och av dessa kör Adrian Kolgjini tre och den fjärde (Pharaon Face) kör Christoffer Eriksson.

En av Kolgjinis hästar som kommer till start är Dante Boko, som har vunnit tre lopp så här långt under 2017 och kört in över 1,5 miljon kronor i år – och formen är god, enligt Adrian Kolgjini.
– Han kändes jäkligt fin i jobbet (i onsdags) inne på Jägersro, precis lika fin som han ska göra och som han kändes inför segerloppet senast på Jägersro, säger Adrian Kolgjini.

Men Dante Boko har tufft motstånd, då även bland andra Västerboonthenews, On Track Piraten, Zenit Brick och Spring Erom kommer till start i loppet.
– Det är hästar som han har mött hela säsongen och som han har slagit många gånger tidigare, och det är väl utgångsläget med spår sju som spökar, säger Adrian Kolgjini till Trav365.

I fjärde avdelningen har Kolgjini ytterligare en häst med fin form – i Rhesos Face, som har två raka segrar.
– Han borde ha toppchans från sitt innerspår, han är snabb från start och absolut bäst i spets och han biter ifrån sig riktigt bra från ledningen. Han kändes slagen in på upploppet senast men direkt när han fick häst utanpå sig så svarade han ärligt, och lyckas vi hålla ut konkurrenterna från start så har jag riktigt bra känsla, säger Adrian Kolgjini, som ändå ser Dante Boko som lördagens bästa segerchans.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Klicka här!