Utklassningssger på Solvalla – nu väntar storloppet

Cruzado Dela Noche krossade motståndet på Solvalla.
Belöningen: 100 000 kronor och en plats i Jubileumspokalen.
– Det här är en fantastiskt fin häst, säger kusken Johnny Takter enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!

Det var aldrig något snack om segern i Victory Tillys lopp på Solvalla. Cruzado Dela Noche tog ledningen och efter de kunde aldrig Tobin Kronos och de övrigt i fältet svara. I stället kunde Stefan Melanders Elitloppsdeltagare gå ifrån och ta en enkel seger.
– Hästen såg otroligt bra ut tycker jag. Det är en häst som kan springa riktigt fort och det krävs i dagens travsport, säger ägaren Anders Ström enligt Travronden.

Tidigare har Björn Goop och Per Linderoth kört Cruzado Dela Noche, men på Solvalla fick Johnny Takter chansen och det blev alltså seger direkt.
– Han hade en fantastiskt fin teknik och förmodligen väldigt bra hjärt och lungkapacitet. Det var väldigt imponerande faktiskt. Han kändes absolut fin hela vägen, man kan inte vinna på ett bättre sätt. Det här är en fantastisk häst, säger Johnny Takter enligt Trav365.

Förstapriset i loppet är 100 000 kronor, och utöver det får hästen också en gratisplats i Jubilerumspokalen, där bland andra Readly Express står för motståndet.
– Han har visat många gånger att han är en fruktansvärd häst. Men han har haft otur. Jag hoppas han är med i det här miljonloppet, men ägarna kanske vill något annat. Men vi får se, det kan bli ett fantastiskt lopp och vi ska ge honom (Readly Express) en ordentlig match, säger tränaren Stefan Melander enligt Trav365.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!