Vändningen: Rekordhästen kan starta storloppet

Tanken var först att Hugo Åbergs-vinnaren Propulsion skulle få semester – men nu verkar det bli ändrade planer
– 
Han kändes jättefin. Därför blir det nog så att vi siktar mot Bergsåkers storlopp, säger tränaren Daniel Redén, som även kommer med ett positivt besked kring Delicious U.S.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!

Propulsion imponerade stort den gångna helgen när han vann Hugo Åbergs Memorial på rekordtid – och det var dessutom hans andra raka seger i storloppet.

Grundplanen var att hästen skulle få semester efter sin insats på Jägersro, men i en intervju med Trav365 efter loppet öppnade tränaren Daniel Redén lite för att det kunde bli start i Sundsvall den 26 augusti.

Nu verkar det mesta tala för att vi får se Propulsion i Sundsvall Open Trot.
– Ja, tanken var att han skulle börja tappas på sperma och då istället få det lugnt under en period i övrigt. Men jag körde ett jobb med Propulsion tidigare i dag och han kändes jättefin. Därför blir det nog så att vi siktar mot Bergsåkers storlopp, säger Redén till Travronden.

För två år sedan vann Daniel Redén loppet med Delicious U.S., men hon har som bekant avslutat karriären och håller just nu på att återhämta sig på gården efter sin operation.
– Hon måste hållas inne och får medicin. Det ser dock jättebra ut och allt går åt rätt håll, säger Redén till Travronden.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!