Idrottslegendarerna: Så slutar Elitloppet

Bold Eagle, Nuncio, Delicious eller någon helt annan?
På söndag vet vi vem som vinner årets Elitlopp.
Här tippar tre svenska idrottsprofiler utgången i storloppet.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Elitloppet 2017 beskrivs av många som det bästa någonsin. Fjolårsvinnaren Nuncio har inte imponerat på slutet och i stället är det franska Bold Eagle som är den stora favoriten – men inte enligt alla.

Den förre brottarlegendaren Frank Andersson tror till exempel på D.D.’s Hitman.
Trav365 har pratat med ett gäng travintresserade sportprofiler – och här är några av profilernas tips inför årets Elitlopp.

Tomas Brolin, 47, fotbollslegendar.
– Jag har gått på Elitloppet i 30 år och årets upplaga är det klart bästa jag har sett. Ett fantastiskt startfält de har fått ihop. Jag tror att Bold Eagle vinner så som han har sett ut. Det är svårt att inte säga något annat. Bland utmanarna så är Nuncio säkert påställd och klart mycket bättre än tidigare. Även Delicious är given i den här skaran. Liksom Resolve som är en outsider för Åke Svanstedt, spåret är dåligt men hästen ska vara ännu bättre än i fjol.

Kristian Huselius, 38, före detta hockeyspelare.
– Jag tror att Bold Eagle vinner. Det känns som att han har allt i ordning och jag tror att han är i väldigt fin form när han nu kommer. Jag tror också att han passar perfekt på kort distans och han är även startsnabb. Främsta utmanaren är väl egentligen ett koppel av hästar med Nuncio, Delicious, och en outsider tycker jag är D.D.’s Hitman som jag tror är gynnad av två heat.

Frank Andersson, 61, brottarlegendar.
– Jag har en jäkla feeling för D.D.’s Hitman tack vare att Resolve fick åttondespåret. Jag blev imponerad av honom i Finland och det är en häst som visat att toppformen är i zenit. Han har ett perfekt utgångsläge och jag tror att han kommer att vara mycket bra även i andra heatet. Till och med ännu bättre då. Det är mitt outsiderdrag. Om man går utanför ”boxen” med Bold Eagle och Nuncio så är det trots allt Resolve som är den främsta utmanaren trots spåret.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!