Byström efter hjärtinfarten: ”Blir lite omruskad och får perspektiv på livet”

För en månad sedan drabbades Rommetränaren John Byström av en hjärtinfarkt.
Nu är 59-åringen sjukskriven, men kan göra lite lättare sysslor i stallet.
– Man blir lite omruskad och får lite andra perspektiv på livet, säger 59-åringen till Travronden.

Travbibeln har tidigare skrivit om att Rommetränaren John Byström drabbats av en hjärtinfart. Det hände efter ett lopp den 9 november i år och 59-åringen fick föras till sjukhus.
– Läser man journalerna så står det att det var en allvarlig infarkt, och även om jag inte vet gränsen mellan vanlig och allvarlig, så är det ändå det som står i journalen, sa Byström då.

Nu har det gått nästan en månad sedan hjärtinfarken och Travronden har nu pratat med Byström och så här svarar han på frågan hur han mår i dag:
– Under kontroll får jag säga. Jag är sjukskriven men är med i stallet och gör lite lättare sysslor. Som Hasse Alfredsson sa: ”De får skicka mig på lite enklare ärenden.”.

Travronden: Har du funderat något över comeback i sulkyn?
– Ja, men det är inget jag stressar fram. Kanske i början av nästa år. Först blir det återbesök och se så allt är fortsatt bra. Man blir lite omruskad och får lite andra perspektiv på livet, säger Byström och tillägger:
– Jag vill rikta ett stort tack till alla som hört av sig, det är helt otroligt vad vänner man har. Alla som ställt upp och hjälpt till och varit omtänksamma, säger Byström till Travronden.

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);