Här är startlistan till det norska storloppet

750 000 norska kronor står på spel i det norska storloppet Ulf Thoresen Grand International – och det är ett stjärnspäckat startfält.
Nu har startlistan kommit och från innerspår startar D.D.’s Hitman, med Kymi Grand Prix-vinnaren Twister Bi utvändigt om sig.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Nyligen valdes Stefan Hultman in i travets Hall of Fame, som den 48:e profilen totalt. Hall of Fame startade 2007 och en av två att väljas in det första året var Ulf Thoresen (den andre var Sören Nordin). 

Ulf Thoresens minneslopp har körts sedan 1954 och förra året var det Sauveur, med Åke Lindblom i sulkyn, som vann före Ringostarr Treb.

Nu hoppas Sauveur kunna försvara titeln när årets upplaga avgörs nu på söndag. Men något som kanske talar emot Sauveur är att han fick spår 8. En som lär vara mer belåten med sitt spår är Oslo Grand Prix-vinnaren Twister Bi, som har spår 2. Kan det bli ännu en seger i ett norskt storlopp för den italienske femåringen?

Invändigt om Twister Bi startar D.D.’s Hitman, skriver Travronden, och från spår 3 startar Carabinieri, som vann Kymi Grand Prix efter att ha slagit Elitloppsvinnaren Timoko. Ja, ni hör, det är hyperintressant startfält som gör upp om de 750 000 norska kronorna som tillfaller vinnaren.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Startlistan till Ulf Thoresen Grand International
1. D.D.’s Hitman – Jorma Kontio
2. Twister Bi – Christoffer Eriksson
3. Carabinieri – Peter Untersteiner
4. Thai Broadway – Gunnar Austevoll
5. U.S. Male E.P. – Erlend Rennesvik
6. Takethem – Steen Juul
7. Oasis Bi – Erik Adielsson
8. Sauveur – Björn Goop
9. Lionel – Göran Antonsen
10. Anna Mix – Kim Eriksson