Lutfi Kolgjini om sonens positiva drogtest: ”Ett chockartat besked”

Adrian Kolgjini är avstängd efter att testats positivt för kokain.
I en krönika i Sportbladet skriver pappa Lutfi om det inträffade.
Han har gett sin version och som förälder får man tro på det tills motsatsen bevisats. Straffet kommer att svida för både honom och familjen”, skriver stjärntränaren.

Nyheten slog ned som en bomb i trav-Sverige i mitten av veckan. Stjärnkusken Adrian Kolgjini hade testats positivt för kokain – och stängdes av med omedelbar verkan.
– Jag hoppas alla förstår att jag aldrig skulle riskera att ödelägga min karriär med att hålla på med droger, sa Adrian till Sulkysport.

I en krönika i Sportbladet tar pappa Lutfi Kolgjini upp ämnet.
Onsdagen var ingen rolig upplevelse för oss som håller på med det här. Beskedet kom att min son Adrian testats positivt i ett drogtest och det var ett chockartat besked. Vi vet att det förekommer mycket droger i nattklubbs-kretsar och även spetsade drinkar. Adrian har gett sin version till det hela och som förälder får man tro på det tills motsatsen bevisats”, skriver han.

Lutfi Kolgjini fortsätter:
”Han kommer att få ett kännbart straff just när han är på väg uppåt i karriären och det kommer så klart att svida både för honom och för vår familj. Hur som helst får detta bli en tråkig episod i Adrians liv och som alla vet består livet av massa episoder”, skriver stjärntränaren.

Lutfi Kolgjini avslutar sedan sin krönika med att skriva om Nuncios insats i onsdags där han förlorade ”mot mediokra hästar”.
” Här får ”Tarzan” ta sig en ordentlig tankeställare, om vad han vill med Nuncio i framtiden. Hästen har, under hela säsongen, sett annorlunda ut än hur vi vill se honom. Alla sagor har ett slut…”, skriver Kolgjini.

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);