Superkväll för Svanstedt efter Hall of Fame-utmärkelsen

Invald i Hall of Fame förra veckan.
Tre vinster och ett banrekord på Buffalo Raceway i fredags.
Det går bra nu för Åke Svanstedt.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!

Den senaste veckan blir en vecka att minnas för Åke Svanstedt, 58. Förra fredagen blev han invald i travets Hall of Fame med motiveringen:
” Åke Svanstedt har allt sedan början av 90-talet tillhört elitskiktet bland de svenska tränarna och kuskarna och har numera visat att han även kan konkurrera med de allra främsta i Nordamerika.”

Och den fina utmärkelsen verkar ha gjort den framgångsrike kusken och tränaren ännu mer taggad, för i fredags skördade han stora framgångar på Buffalo Raceway.

Totalt under kvällen blev det hela tre segrar för Svanstedt i sulkun, skriver Travronden. Första segern kom med Natalie Hanover, där det blev ett jämnt upplopp, men Svanstedt/Natalie Hanover vann med knapp marginal före Big Checkmate.

Seger nummer två kom bakom Lucky Ava, som tog täten tidigt och höll undan hela vägen, men Svanstedt var inte klar där. I lopp 8 startade han med Plunge Blue Chip – och där kan vi snacka succé. Hon vann överlägset och slog dessutom nytt banrekord för tvååriga ston (1.14,6 på 1 609 meter).

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in minst 200 kr och få 200 kr extra att spela för. Klicka här!