Efter målfotoförlusten – nu ska stjärnhästen ta revansch

Snöplig förlust senast.
Nu ska Propulsion ta revansch i miljonloppet Hugo Åbergs Memorial.
Marginalerna får vi med oss den här gången i stället, säger tränaren Daniel Redén, som även kommer med positiva besked kring stjärnhästen Delicious U.S.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!

Trots ett dåligt spår i Årjängs Stora Sprinterlopp var Propulsion oerhört nära att vinna det prestigefyllda loppet. Men efter målfotogranskning kunde man konstatera att Daniel Redén stjärnhäst var slagen av Dante Boko, men Redén var ändå tillfreds med Populsions insats.
– Jag är skitnöjd med hur hästen presterade. Ibland har man marginalerna på sin sida och ibland inte. Den här gången hade vi det inte, men han gjorde ett jäkla bra lopp. Man kan inte räkna med att man ska vinna varje gång, säger Redén till Expressen.

På tisdag gör Propulsion sin första start efter den snöpliga förlusten, då det är dags för Hugo Åbergs Memorial på Jägersro – och tränaren Daniel Redén är optimistisk.
– Det ser bra ut, han (Propulsion) känns fin i jobben. Det ska bli väldigt spännande att starta honom. Prestationen senast visade att han är i bra form. Marginalerna får vi med oss den här gången i stället, säger Redén till Expressen.

Mycket kring Redén
den senaste tiden har annars mestadels handlat om Delicious U.S. hälsa. Hon tvingades avsluta tävlingskarriären på grund av en kronisk mag- tarmsjukdom. Hästen har opererats i Uppsala – och läkningsprocessen går bra.
– Det ser väldigt bra ut. Hon beräknas komma hem vilken dag som helst, säger Daniel Redén.

ANNONS: Öppna konto på Legolas i dag – sätt in upp till 500 kr och få 500 kr extra att spela för. Öppna konto här!